بیماری خود ایمنی درمان میشود NO FURTHER A MYSTERY

بیماری خود ایمنی درمان میشود No Further a Mystery

بیماری خود ایمنی درمان میشود No Further a Mystery

Blog Article

اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.

همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ در ۴:۱۹ ق٫ظ سلام دوست عزیز

داروهای درمان نارسایی قلبی، آنتی‌هیستامین‌ها، داروهای ضد تشنج، داروهای ضد سرطان، دیورتیک‌ها و برخی دیگر از داروها نیز ممکن است باعث کاهش فشار خون شوند.

مهم‌ترین مکانیسم غیر اختصاصی بدن پوست است که بزرگترین اندام بدن نیز محسوب می‌شود. پوست به صورت فیزیکی سدی است که از ورود پاتوژن‌ها به بدن جلوگیری می‌کند. بخش‌هایی از بدن که توسط پوست محافظت نمی‌شوند، مانند چشم‌ها و دهان به وسیله مایع مخاطی، اشک و بزاق مورد محافظت قرار می‌گیرند.

لنفوسیت‌های T سلول‌های تخصصی هستند که شامل دو نوع کاملا متمایز می‌شوند:

بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.

آنتی‌بادی به آنتی‌ژن‌ها حمله می‌کنند و پس از قفل شدن با آنتی‌ژن سیگنالی ایجاد می‌کند که باعث جذب فاگوسیت‌ها یا سایر سلول‌های کشنده به سمت آنتی ژن می‌شود.

انار، گیاهی با برگ‌های کوچک و شاخه‌ای، مزه‌ای شیرین و دانه‌هایی به‌رنگ قرمز تیره دارد. این میوه بومی مصر است. هر قسمت انار شامل میوه، غشا، پوست، ریشه، دانه، گل‌ها و حتی برگ‌ها دارای فواید سلامتی است. برای مثال، برگ‌های انار برای درمان بی‌خوابی، درمان بیماری خود ایمنی پوستی دردشکمی، یرقان، اسهال، سرفه و اگزما به‌کار رفته‌است.

غدد لنفاوی: غده‌های کوچکی در سراسر بدن وجود دارند و در کنار عروق لنفاوی تجمع می یابند.

در افرادی که استعداد ژنتیکی دارند، برخی عوامل خطر محیطی – مانند سموم، عفونت ها و رژیم غذایی – ممکن است باعث ایجاد ایجاد بیماری خودایمنی شوند.

چگونه آنتی‌بیوتیک‌ها به مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند؟

همچنین بخوانید:  تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار

ایمنی اکتسابی به دلیل وجود آنتی‌ژن‌ها ایجاد شده است. آنتی‌ژن‌ها معمولا در سطح سلول‌های پاتوژن قرار دارند و هر پاتوژن آنتی ژن اختصاصی خود را دارد. سیستم ایمنی به آنتی‌ژن‌ها به وسیله برخی از سلول‌ها یا تولید آنتی‌بادی پاسخ می‌دهد.

به‌عنوان مثال تزریق به داخل شکم، انسولین را به سرعت به بدن تحویل می‌دهد. انسولینی که از طریق قسمت تحتانی کمر و باسن به جریان خون می‌رسد مدت بیشتری طول می‌کشد تا جذب بدن شود.

Report this page